Bytte og retur

Bytte og retur

Høyer Fornebu AS (NO925 776 130) driver den Norske virksomheten til www.lilyandrose.no Nedesntående gjelder for bytte og returer.

 

VED REKLAMASJONER/ RETUR BENYTT ALLTID DITT ORDRENUMMER

Det er alltid ett års garanti på de produkter du kjøper. Om man kan bevise at det er en fabrikasjonsfeil på produktet får man alltid et nytt, eller nye deler. Garantien gjelder dog ikke for normale slitasjeskader. Du betaler selv for returfrakt.

OM DU ANGRER PÅ KJØPET ELLER BARE VIL BYTTE DIN VARE BENYTT ALLTID DITT ORDRENUMMER.

Du har alltid angrerett på 14 dager fra datoen du har mottatt dine varer, forutsatt at varene ikke har vært i bruk og at de returneres i orignalinpakkningen. Ved retur står du for transportrisikoen og frakten. Ved retur oppgi alltid ditt ordrenummer og navn.

OBS! Varer som er blomperte kan ikke byttes hvis blomberingen er brutt.

Om du har betalt dine varer på en faktura er det viktig at varene returneres før fakturanes forfall. Dette for at du skal slippe eventuelle ekstra avgifter.

Varene skal returneres til:

Høyer Fornebu AS
Snarøyveien 55
1364 Fornebu

 

SKADER PÅ SENDING

Oppdager du skader på sendingen skal du omgående melde i fra dette til transportøren. Ikke avhent en skadet pakke. Oppdager du ikke skaden før du har mottatt den og skaden er av slik art at det må være transportselskapets skyld skal du kontakte disse for en skademelding.

 

PERSONVERN

Dine personopplysninger håndteres alltid etter gjeldene regler.